HC Panter esindusmeeskond sai Optibet hokiliigas nädalavahetusega kirja kaks võitu ja tõusis turniiritabelis esimesele kohale

HC Panter alistas laupäeval, 21. september Haabersti jäähallis eelmse hooaja veerandfinalisti vastase HK Prizma tulemusega 6-2 ja pühapäeval, 22. september Leedu klubi 7BET Hockey Punksi 8-3.

Pantrid domineerisid mõlemat mängu algusest peale ja nädalavahetusest võetakse kaasa kaks kindlat võitu ja neli punkti.
Nädalavahetusel said Pantrid oma ridadesse ka kaks uut mängijad, väravavaht Arvo Konttila ja Niko Kivelä, kes on mänginud 8 aastat Soomes nii SM-liigas kui Mestises ja aasta ka Rootsis Trans AIFmeeskonnas.
Tema viimatine koduklubi oli Kiekko-Espoo, kus mängis koos Eesti koondise mängija Morten Jürgensiga.

Laupäevase mängu väravad viskasid Tomi-Petteri Ansio 2, Saveli Novikov, Niko Kivelä, Rasmus Kiik ja Andre Linde, kes teenis mängus 4 punkti (1+3).

Pühapäevases mängus tõusis kangelaseks Daniil Fursa, kes kostitas vastaseid kolme väravaga ning lisas enda kontole ka ühe söödupunkti. Samuti neli punkti teenis Nikita Puzakov, kes sai kirja ühe värava ja kolm tulemuslikku söötu. Teised väravad viskasid Niko Kivelä, Jegor Romanov, Tomi-Petteri Ansio ja Mihkel Võrang.

HC Panter on kuuest mängust võitnud viis, ning kümne punktiga asutakse turniiritabelis esimesel kohal.

Järgmise mängu peab Tallinna klubi kolmapäeval, 25. september kell 19.15 Riias kui kohtutakse eelmise aasta Optibet hokiliiga võitja HK Mogo/LSPA-ga.

Pilt: Catherine Kõrtsmik