HC Panter alistas Optibet hokiliigas HK Zemgale/LBTU

HC Panter alistas kolmapäeva õhtul Jelgavas peetud Optibet hokiliiga kohtumises HK Zemgale/LBTU karistusvisete järel 3-2.

Mängu läks juhtima ajas 15.23 Zemgale kuid pantrite mängija Daniil Fursa seadis jalule viigi juba poolteist minutit hiljem. Teise kolmandiku lõpus viis pantrid juhtima Andre Linde täpne vise. Kolmas kolmandik kulges väga võitluslikult kuid Tomi-Petteri Ansio karistus 5 minutit enne mängu lõppu andis Läti klubile võimaluse ülekaalu mängida, mille nad ka enna karistuse lõppemist reliseerisid ning viisid mängu lisaajale.

Lisaaeg seisu ei muutnud ja mäng otsustati karistusvisete järel. Pantrite kangelaseks tõusid väravavaht Villem-Henrik Koitmaa, kes tõrjus kõik Zemgale visked ning Andre Linde, kes ainukesena tabas väravat karistusviseteseerias.

Pärast mängu ütles pantrite väravas 42 tõrjet teinud Villem-Henrik Koitmaa, et meeskond mängis väga hästi, võitlesid ja blokeerisid viskeid. Koitmaa arvates tegi meeskond hooaja parima mängu ning lisas, et sellise meeskonna eest on lust väravas seista.

HC Panter on hooaja üheksast mängust võitnud seitse ja asuvad liigatabelis 14 punktiga HK Mogo järel teisel kohal.

Järgmised Optibet hokiliiga kohtumised peab Tallinna HC Panter 11-12. oktoober Leedus, kui laupäeval kell 15.00 minnakse vastamisi HC Energijaga ning pühapäeval, kell 16.30 7Bet Hockey Punksiga.

Pilt: HK Zemgale